ACRYL        

 

Acrylnagels worden gevormd met bolletjes bestaande uit poeder en een vloeistof. Dit is een precies werkje waarbij de juiste hoeveelheid op de juiste plaatsen, de sterkte en vorm zal bepalen. 

  • Als eerst worden de nagelriemen teruggeduwd en waar nodig weggeknipt.
  • Vervolgens worden de nagelriemvliesjes en de glans verwijderd en de nagels zelf ingekort.
  • Hierna volgt het desinfecteren van de nagels, er mogen immers geen velletjes of vettigheden achterblijven op de nagelplaat zodat het product langdurig zal houden.  

De nagels zullen indien nodig verlengd worden d.m.v een tip of een sjabloon. Dit is afhankelijk van de kwaliteit van de huidige nagel en de lengte van de verlenging. De vorm van uw eigen nagel zal de soort tip bepalen.  

Ook kunt u kiezen tussen een witte tip, waarbij dus al direct de French manicure ontstaat, een blanke of glastip. Deze tips hebben een klein aanplakrandje welke op de nagel bevestigd wordt, dmv lijm. Het aanplakrandje zal vervolgens transparant gevijld worden zodat het verschil tussen de tip en eigen nagel niet meer zichtbaar is. Hierna zal alles weer stof en vetvrij gemaakt worden. 

 

Het acryl kan nu aangebracht worden. Acryl is er in diverse kleuren, wit, roze en andere leuke kleuren om een leuke gekleurde top te krijgen. Hierna zullen de nagels mooi en strak in vorm worden gevijld, gepolijst en gelakt in de door jou kozen kleur, art met of zonder nailpiercing. Vervolgens worden de nagels voorzien van een laagje gel, hierdoor behoud de nagel zijn glans en kleur tot de volgende keer dat je lang komt. Het geheel wordt afgemaakt met een korte nagelriemmassage.

Info

Welkom
Organisatie
Afspraken
Inloggen
Bedrijf

Over Ons
Contact Ons
Disclaimer
Volg ons opContactgegevens

Middenweg 123
1782 BD Den Helder
06-18521612 (Sam)
06-15677629 (Ivon)


Uwilthosting.nlHosting en CMS door Uwilthosting.nl