BRUIDSNAGELS 

 JOEPPIE!!!!!! Je gaat trouwen!    

 

 

Als je gaat trouwen wil je er natuurlijk op z’n mooist uitzien!  Een mooie jurk, schoonheidsspecialiste, je haren tot in de puntjes verzorgt, de make-up perfect opgemaakt. 

Zodra je, je ring om je vinger hebt, wil iedereen je ring zien. Wat staat er dan mooier bij je trouwring dan mooie verzorgde nagels.

Speciaal voor aanstaande bruid heb ik een bruidsarrangement:

Om te beginnen krijg je een heerlijke manicure behandeling zodat ook je handen er mooi en verzorgd uitzien. Je krijgt een nieuwe mooie set acryl/ gel nagels. Je kunt kiezen uit naturel of french manicure. De nagels kunnen eventueel worden afgelakt of versierd worden met een mooie bruidsnailart. Je kunt zelf je wensen of ideeën aan mij door geven. Wij spreken van te voren af met wat je wensen zijn en maken zo samen het ontwerp over wat jij wilt.

Er zullen genoeg voorbeelden zijn om uit te kiezen maar wilt je iets heel speciaal (wat bijv. afgestemd is op je jurk) dan is dat ook mogelijk. Het is ten slotte jou dag.

Breng je de bruidsmeisjes, getuigen of familie zoals moeder of schoonmoeder mee? Dan krijgt die een korting voor haar nagels van 10%!!!

 

 

AKTIE Lever na de trouwdag een mooie foto in van de handen met bijv. Het bruidsboeket of je jurk dan ontvangt je van mij de nabehandeling geheel GRATIS en zien je nagels na de bruiloft ook nog mooi en verzorgd uit.      

Info

Welkom
Organisatie
Afspraken
Inloggen
Bedrijf

Over Ons
Contact Ons
Disclaimer
Volg ons opContactgegevens

Middenweg 123
1782 BD Den Helder
06-18521612 (Sam)
06-15677629 (Ivon)


Uwilthosting.nlHosting en CMS door Uwilthosting.nl