DEFINITIEVE ONTHARING

Ontharen is in, scheermesjes en ontharingscrèmes zijn uit. PERMANENTE ONTHAREN DUS !!!!!! ! Er is nu een nieuw systeem op de markt en ik mag deze, als enige in Den Helder, het u aanbieden.

We praten hier over het MEDCOS IPL systeem, een echte aanrader. Door hoogenergetische gepulseerde lichtflitsen wordt het haar permanent verwijderd. Het is de veiligste ontharingsmethode door middel van lichtflitsen, Iedereen kan hiermee op ieder gewenste locatie op het lichaam of gelaat definitief verlost zijn van overmatige haargroei. Je kunt er van uit gaan dat alle haren die behandeld worden ook daadwerkelijk weg zijn, dus die komen NOOIT meer terug.

Ik zal jullie de technische beschrijving van het apparaat besparen. Het belangrijkste is, en dan spreek ik uit eigen ervaring HET WERKT ECHT!!!!

Wel wil ik een korte uitleg geven over de manier hoe het apparaat te werk gaat. Allereerst zegt de naam het al Intens Pulsed Light , het werkt dus doormiddel van lichtflitsen die op je huid en dus terecht komen. Het haar wat zicht in dit behandelgebied bevindt bevat pigment. Dit pigment absorbeert het licht en zet het om in warmte. De warmte wordt geleid naar de haarwortel en wordt vernietigd, er kan dus geen haar meer uit groeien. Deze haren ben je dan voor ALTIJD kwijt.

De werking van het IPL apparaat berust dus op de absorptie van licht door het haarpigment. Hoe lichter de huid, hoe donkerder de haren des te sneller het resultaat is te zien. Grijs, blond en rood haar bevat geen pigment en kan dus ook niet worden behandeld.

De behandelkop van het IPL apparaat wordt op het huidoppervlakte geplaatst en met opeenvolgende flitsen wordt het gebied behandeld. Op het moment van de lichtflits, die slechts een paar milliseconden duurt, kan men een lichte prikkeling voelen.

De groei van haren

Om alle haren te laten verdwijnen, hebben we rekening te houden met de manier van groeien van de haren.

Haargroei is geen continu proces maar verloopt in 3 fases.

  1. de groeifase ( anageen) een haar wordt gevormd op de bodem van de follikel en groeit naar buiten toe. Gemiddeld bevind zich 30% in de groeifase.
  2. de overgangsfase: (catageen) een haar maakt zicht los van de follikelbodem.
  3. de rustfase ( telogeen) een haar is helemaal los van de follikelbodem en groeit niet meer.

Enkel tijdens de groeifase zijn haren verbonden met hun groeicellen en bevat de haarbodem heel veel pigment. Daarom zijn enkel deze haren kwetsbaar voor lichtbehandeling. Dagelijks zijn er haren die overgaan van de groeifase via de overgangsfase naar de rustfase om uiteindelijk uitgestoten te worden op het moment dat de groeicellen een nieuwe haar produceren.

Meerdere behandelingen zullen dan ook nodig zijn om alle haren geflitst te krijgen tijdens hun groeifase. Het ligt aan de behandelende locatie om de hoeveel weken dat zal zijn, aangezien elke behandelzone een andere groeisnelheid heeft. Deze periode ligt tussen de 6 tot 12 weken. In deze tussenliggende periode mag je rustig alle haren die dan “ontwaken” wegscheren, totdat er weer genoeg haren zijn in de groeifase en kunnen we weer een nieuwe behandeling uitvoeren.

Mede afhankelijk van huid- en haartype is een kuur van gemiddeld 8 behandelingen nodig voor een bevredigend eindresultaat.

  1. Haar in groeifase

Haar is verbonden met de groeicellen Haarbodem bevat veel pigment . Duur : 1-6 maanden ( afhankelijk van locatie) . Hoeveelheid : ongeveer 30% van de waarneembare haren Kwetsbaar voor IPL

2. Haar in overgangsfase

Haar maakt zich los van de groeicellen Haarbodem raakt pigment kwijt Duur: van enkele dagen tot enkele weken Niet kwetsbaar voor IPL

3. Haar in rustfase:

Haar is volledig los van de groeicellen Haarbodem en haarwortel is kleurloos Duur: 1 tot 6 maanden ( afhankelijk van locatie) Niet kwetsbaar voor IPL .

4. terug naar de groeifase

nieuw haar wordt gevormd oud haar wordt uitgestoten.

Opgelet:

Om een optimaal rendement te hebben is het zeer belangrijk dat de huid niet gebruind is voor elke sessie, door zon of zonnebank. Als uw huid gebruind is door de zon kunt u beter enkele weken wachten met de behandeling, anders riskeert u pigmentverschuivingen .

Om u gebruinde huid de oorspronkelijke kleur terug te laten krijgen, kan een regelmatige peeling product uitkomst bieden. Bruinen zonder zon ( met een self-tan product mag wel, maar dient ook nagelaten te worden vanaf 10 dagen voor elke behandeling.

Na de behandeling is het ook van belang uit de zon te blijven voor minimaal 3 – 4 weken en bij zonnig weer de huid in te smeren met een zonneproduct met minstens factor 40.

Als men de haren bleekt dient u 2 weken voor de behandeling hiermee te stoppen. Epileren: het is belangrijk om minstens vanaf 4 weken voor de behandeling in het gelaat of op het lichaam geen haren meer uit te trekken, hetzij met pincet, ontharingswas of andere systemen. Scheren, knippen mag wel.

Intakegesprek

Tijdens een intake gesprek wordt u grondig geïnformeerd en wordt een analyse gemaakt van uw huidtype en haarkleur. ( haren niet vooraf scheren en zeker niet epileren).

Blijkt u in aanmerking te komen voor een behandeling, dan krijgt u geheel vrijblijvend een offerte. Deze is afhankelijk van de oppervlakte van het te behandelen gebied. Tijdens dit informatiegesprek kunt u een proefbehandeling ondergaan.

Wat zie je na een proefbehandeling? De eerste dagen groeien de haren gewoon door. Na 1- 2 weken beginnen de haartjes uit te vallen en na circa 3 weken zijn de haartje welke zich in de groeifase bevonden verdwenen. Op dit moment zijn zij definitief verwijderd.


Is je interesse gewekt en wil je ook van al je ongewenste beharing af, bel me rustig op voor meer informatie of kom langs voor een intake gesprek en onderga een proefshot, zodat je zelf kunt voelen hoe het apparaat werkt.

Info

Welkom
Organisatie
Afspraken
Inloggen
Bedrijf

Over Ons
Contact Ons
Disclaimer
Volg ons opContactgegevens

Middenweg 123
1782 BD Den Helder
06-18521612 (Sam)
06-15677629 (Ivon)


Uwilthosting.nlHosting en CMS door Uwilthosting.nl