Nailart  

 

 

 

 

 

Naast het verzorgen en verfraaien van je nagels, is het tevens mogelijk om je nagels op een subtiele of spectaculaire manier te laten versieren. Er zijn talloze mogelijkheden op het gebied van nail-art, bijvoorbeeld met stickertjes, stippers, strassteentjes, bloementjes, hologrammen, Schell stones en bouillons, nagelsieraden, etc.

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van design nagels met behulp van colour- en/of glitteracryl. Dit zijn permanente kleuren en designs. Hierover leggen wij een laagje gel, zodat je verzekerd kunt zijn van 3 weken mooie versierde nagels.

Maar wat ook een schitterend resultaat geeft is je nagels te laten beschilderen. Je kunt bijvoorbeeld bloemetjes op je nagels laten creëren dmv acryl of een schitterende "Fantasy French Manicure" in diverse designs, prints en kleuren. Wij kunnen de mooiste creaties maken op uw nagels, ongeacht voor welk systeem u kiest!

Wat bijv deze zomer heel hot is,french manicure of nailart op de teennagels, een absolute must voor bij open schoenen.!!                        

“PIMP JOUR NAILS”

Kortom: Wil je een creatie bij je avondjurk, dancingoutfit of bruidsjurk, wij hebben de mogelijkheden

Info

Welkom
Organisatie
Afspraken
Inloggen
Bedrijf

Over Ons
Contact Ons
Disclaimer
Volg ons opContactgegevens

Middenweg 123
1782 BD Den Helder
06-18521612 (Sam)
06-15677629 (Ivon)


Uwilthosting.nlHosting en CMS door Uwilthosting.nl