Tips voor verzorging en onderhoud van kunstnagels  

Uw nagelstyliste heeft haar best gedaan op een set mooie kunstnagels en een nieuwe afspraak met u gemaakt. Maar houd het daarbij op? Nee, want de volgende adviezen helpen u uw nagels thuis goed te verzorgen en mooi te houden. 

  • Laat uw nagelstyliste het werk doen. Als een nagel breekt of begint te liften, maak dan een herstelafspraak. Probeer de nagel niet zelf te repareren. Bij ondeskundig lijmen kan vocht tussen de nagel en de kunstnagel dringen en infecties veroorzaken. Ga een gebroken nagel niet tapen, want ook daar kan vocht tussen komen.
  • Behandel uw nagels als juwelen. Bescherm uw investering door handschoenen te dragen bij tuinieren of bij langdurige aanraking met water. Vermijd opwaartse druk op de nageltoppen.  Gebruik een blikopener om deksel of doppen op te wippen en toets telefoonnummers in met de platte achterkant van een potlood of balpen.
  • Dagelijks aanbrengen van nagelriemolie is ook nodig om de nagelriemen soepen en de acryl vochtig en flexibel te houden.
  • Luister naar uw nagelstyliste. Kunt u niet besluiten welke lengte en welk type kunstnagels u zult nemen? De nagelstyliste zal u graag adviseren. Als u bijvoorbeeld veel op de computer werk of zwaar werk (hand) werk verricht, zijn wat kortere nagels mogelijk de beste optie. 
  • Bel af, als u ziek bent. Als u een besmettelijke huid- of nagelaandoening hebt, wacht dan met een bezoek aan de nagelstudio totdat u weer hersteld bent. Ga bij aanhoudende symptomen naar de doktor.
  • Let op als u ergens gevoelig voor bent. Sommige cliĆ«nten zijn allergisch voor een bepaalde grondstof in sommige nagelproducten. Allergische reacties kenmerken zich door roodheid, jeuk en zwelling of irritaties van ogen of mond. Verwittig uw nagelstyliste als u een van deze symptomen ontwikkelt. Zij zal nagaan op welke ingrediĆ«nten u reageer en maatregelen treffen om dit te vermijden. Negeer nooit een aandoening rondom de nagels.
  • Haal u kunstnagels er nooit zelf af. Als u ze niet langer wenst, ga er dan niet zelf aan plukken  en trekken. Daarmee beschadigt u uw natuurlijke nagels, er scheuren dan laagjes van het nagelbed en het opnieuw laten groeien word een lang en pijnlijk proces. De nagelstyliste kan kunstnagels op een veilige manier verwijderen.
Info

Welkom
Organisatie
Afspraken
Inloggen
Bedrijf

Over Ons
Contact Ons
Disclaimer
Volg ons opContactgegevens

Middenweg 123
1782 BD Den Helder
06-18521612 (Sam)
06-15677629 (Ivon)


Uwilthosting.nlHosting en CMS door Uwilthosting.nl